https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_scan2gk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_hypotheekgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slider_verzekeringgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_toekomstgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_fotogk-is-91.jpglink
0 1 2 3 4

Wat kan ik lenen?

Om te bepalen wat iemand maximaal mag lenen, is de norm ‘Gedragscode Hypothecaire Financieringen’ opgesteld. Deze norm geeft aan welk percentage van het inkomen maximaal aan woonlasten mag worden besteed. Hierin wordt ook rekening gehouden met de andere uitgaven, waaronder belastingen, levensonderhoud, kleding en ontspanning.
 
Hoe meer inkomen iemand heeft, hoe groter het gedeelte dat op gaat aan woonlasten. Met een laag inkomen mag dus een goedkopere woning worden gekocht dan met een hoog inkomen. Ook houdt de code rekening met het aanwezig eigen vermogen.
 
Als iemand volgens de gedragscodenorm de woonlasten goed kan betalen, spreken we van een ‘passende’ hypotheek. Aan de hand van het door mij opgestelde financiële overzicht, bekijken we samen wat voor u de maximale verantwoorde hoogte is. Zo zou u bij de aankoop van een woning kunnen kiezen voor een goedkopere woning omdat u op termijn gezinsuitbreiding verwacht en eventueel minder wilt gaan werken. Of juist alvast een grotere woning, zodat u bij gezinsuitbreiding niet hoeft te verhuizen.

Profiel Hypotheek- en schade adviseur

Over Heleen van den Bos 

In 2013 ben ik gestart met mijn financieel advieskantoor ‘Heleen van den Bos Hypotheken’. We hebben een sterke positie in de plaatselijke markt verworven en die wil ik verder uitbouwen. Onze manier van werken kenmerkt zich door een no nonsens stijl, waarbij  kwaliteit, maatwerk en klantvriendelijkheid altijd centraal staat. Duidelijke uitleg in begrijpelijke taal, dat vind ik belangrijk!

Over jou

Als Hypotheek- en schade adviseur geef je onze klanten compleet advies op het gebied van hypotheken-, schade en levensverzekeringen en financieringen. Je bent in staat om zeer zelfstandig te werken en je hebt er plezier in om iedere klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan, waarbij je snapt dat je met ‘dat beetje extra’ het verschil kan maken. Met je oog voor kwaliteit, je open houding en communicatie draag je bij aan een hoge klanttevredenheid, zonder dat je het resultaat uit het oog verliest.

Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau, aangevuld met alle WFT diploma’s en je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring.

Over de functie

Je werkt in een klein team, waarbinnen je de kans krijgt om je eigen portefeuille te vullen en verder uit te breiden. Als teamspeler doe je wat nodig is om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Je bent de spil in je eigen klantdossier, die je van A tot Z met veel aandacht afhandelt. Je weet je goed in verschillende klanten in te leven en je weet hun wensen en behoeften te vertalen naar de verkoop van een maatwerk product.

Het accent van je functie ligt op het advies en de verkoop van hypotheken en verzekeringen, waarbij een goede kennis van schadeverzekeringen noodzakelijk is en ervaring met pensioenen een prė is. Het betreft een dienstverband voor 32 tot 36 uur per week. 

Over de voorwaarden

25 vakantiedagen en vakantiegeld, het hoort er allemaal bij. Goede financiële adviseurs zijn echter schaars en dus ben ik ervan overtuigd dat wij er samen wat betreft de andere arbeidsvoorwaarden goed uit gaan komen. Wat je verder nog moet weten is dat het niet alleen gaat om primaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt bij ons een prettige werkplek, een verantwoordelijke baan, waarin veel ruimte is voor groei, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. 

Over het solliciteren

Ben je enthousiast? Stuur dan voor 30 april a.s. je motivatiebrief en een CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je bellen met Heleen op telefoonnummer 06 12998540

 Succes met solliciteren en wie weet tot snel


hypothekenverzekeringenplanningfinanciele foto