https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_scan2gk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_hypotheekgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slider_verzekeringgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_toekomstgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_fotogk-is-91.jpglink
0 1 2 3 4

Gecertificeerd Financieel Planner

Met trots draag ik de titel van Gecertificeerd Financieel Planner.  Dit houdt in dat ik u kan adviseren over de meest uiteenlopende aspecten van uw financiële huishouding; van hypotheken en belastingen tot notariszaken en pensioenen. Mijn gedegen kennis van al deze zaken, helpt onder meer om duidelijk te overzien wat de gevolgen voor het geheel zijn, wanneer bijvoorbeeld uw inkomen zou veranderen.
 
Om de titel van Gecertificeerd plannner te mogen dragen, dient men te zijn aangesloten bij Federatie Financieel Planners (FFP). Leden van deze federatie onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring en zijn in staat om u integraal te adviseren over uw financiële toekomst.
 
De hoge kwaliteitseisen van de FFP hebben betrekking op zowel vakinhoudelijke kennis, als gedrag en aanspreekbaarheid. De vakinhoudelijke kennis wordt door middel van een examen getoetst bij de toelating. Gedurende de certificering wordt de kennis bijgehouden door permanente educatie.
 
Het gedrag en de aanspreekbaarheid zijn vastgelegd in de Gedragscode van de FFP, die bij de toelating tot het register door elke gecertificeerd financieel planner wordt onderschreven. De Commissie van Toezicht van de FFP ziet toe op de naleving van de Gedragscode en behandelt in dat kader geschillen en klachten.

hypothekenverzekeringenplanningfinanciele foto