https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_scan2gk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_hypotheekgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Slider_verzekeringgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_toekomstgk-is-91.jpglink
https://www.heleenvandenbos.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_fotogk-is-91.jpglink
0 1 2 3 4

Financiele planning

Wanneer u een hypotheek of verzekering afsluit heeft u automatisch te maken met financiele planning. Deze producten vormen namelijk een onderdeel van een groter geheel. Dit groter geheel noemen we financiële planning. Elk los onderdeel beinvloed deze planning. Heeft u in de toekomst bijvoorbeeld een laag pensioeninkomen, dan kan het verstandig zijn de hypotheek versneld af te lossen. In de planningsoftware worden verschillende scenario's bekeken en doorgerekend zodat bepaald kan worden wat het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Ook als u geen financieel produkt afsluit kan het verstandig zijn uw situatie eens te laten bekijken. Wij noemen dit een financiële foto.

Financiele foto

Een financiële foto is een momentopname van uw financiële situatie. Evenals uzelf verandert op foto’s, verandert uw financiële situatie ook voortdurend ook al heeft u dat niet altijd in de gaten. Ook wanneer er voor u geen grote veranderingen op stapel staan, zoals de aankoop van een nieuwe woning, kan het lonen om een financiële foto te laten maken.

Ondanks het feit dat u tevreden bent over uw hypotheek is het goed mogelijk dat het voordeliger is om over te sluiten. Voor verzekeringen geldt hetzelfde. Er is in de loop der jaren veel veranderd en door concurrentie zijn de prijzen van onder andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen sterk verlaagd. Het doorlichten van uw financiën kan een besparing van honderden euro’s per jaar opleveren. Misschien is het ook tijd voor u een financiële foto?

hypothekenverzekeringenplanningfinanciele foto